Statistics:
Visits: 1,192 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare cu carne de porc si sos de smantana
Q: | Intreaba despre Mancare cu carne de porc si sos de smantana |
Ingrediente:
Carne de porc 750 g, ulei 125 g, făină 50 g, smâtntână 400 g, lămâie 100 g, ouă 2 buc, unt 50 g, orez 250 g, ceapă 125 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii de circa 75 g, se bat feliile cu un batşniţel, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas se căleşte restul de făină, se stinge cu smântână amestecată cu apă şi se fierbe 15 min la un foc domol. Se adaugă bucăţile de carne, se mai fierbe 20 min şi se potriveşte gustul de sare. Se scoate într-un vas mai mic o cantitate de sos, se temperează, se adaugă gălbenuşurile, se amestecă bine, se subţiază cu zeamă de lămâie şi se toarnă peste carne. Se toacă ceapa, se căleşte în unt, se adaugă orezul ales, spălat şi scurs, se călesc împreună, stingându-se cu apă din când în când, apoi se adaugă 750 ml apă şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. Carnea se serveşte cu garnitură de orez şi sos de smântână.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, ulei 125 g, făină 50 g, smâtntână 400 g, lămâie 100 g, ouă 2 buc, unt 50 g, orez 250 g, ceapă 125 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii de circa 75 g, se bat feliile cu un batşniţel, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas se căleşte restul de făină, se stinge cu smântână amestecată cu apă şi se fierbe 15 min la un foc domol. Se adaugă bucăţile de carne, se mai fierbe 20 min şi se potriveşte gustul de sare. Se scoate într-un vas mai mic o cantitate de sos, se temperează, se adaugă gălbenuşurile, se amestecă bine, se subţiază cu zeamă de lămâie şi se toarnă peste carne. Se toacă ceapa, se căleşte în unt, se adaugă orezul ales, spălat şi scurs, se călesc împreună, stingându-se cu apă din când în când, apoi se adaugă 750 ml apă şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. Carnea se serveşte cu garnitură de orez şi sos de smântână.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: mancare, carne de porc, sos de smantana |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :