Statistics:
Visits: 793 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Perisoare cu verdeata
Q: | Intreaba despre Perisoare cu verdeata |
Ingrediente
300 g carne de vaca, 200 g carne de porc, 60 g ceapa, 100 g franzela, 1 ou, 100 g smantana, 60 g untura, sare, piper, 2-3 legaturi de verdeata.
Mod de preparare
Carnea, curatata de pielite si vine, se trece prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata in apa si bine stoarsa si cu ceapa usor calita, dupa care se adauga sare, oul, piper pisat si se amesteca bine.
Din cormpozitia obtinuta se formeaza perisoare mici de circa 20 g, care se tavalesc prin verdeata taiata marunt, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu grasime si se introduc in cuptorul bine incins.
Se tin la cuptor pana se intaresc si se rumenesc putin, fara sa se arda verdeata. Intre timp, se prepara un sos tomat si se strecoara peste perisoare, lasandu-se apoi impreuna sa dea in fiert 10—20 min.
Se servesc cu smantana si, ca garnitura, cu piure de cartofi.
300 g carne de vaca, 200 g carne de porc, 60 g ceapa, 100 g franzela, 1 ou, 100 g smantana, 60 g untura, sare, piper, 2-3 legaturi de verdeata.
Mod de preparare
Carnea, curatata de pielite si vine, se trece prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata in apa si bine stoarsa si cu ceapa usor calita, dupa care se adauga sare, oul, piper pisat si se amesteca bine.
Din cormpozitia obtinuta se formeaza perisoare mici de circa 20 g, care se tavalesc prin verdeata taiata marunt, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu grasime si se introduc in cuptorul bine incins.
Se tin la cuptor pana se intaresc si se rumenesc putin, fara sa se arda verdeata. Intre timp, se prepara un sos tomat si se strecoara peste perisoare, lasandu-se apoi impreuna sa dea in fiert 10—20 min.
Se servesc cu smantana si, ca garnitura, cu piure de cartofi.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :