FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 745
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Perisoare cu verdeata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Perisoare cu verdeata

 Q:   Intreaba despre Perisoare cu verdeata       
Perisoare cu verdeataIngrediente

300 g carne de vaca, 200 g carne de porc, 60 g ceapa, 100 g franzela, 1 ou, 100 g smantana, 60 g untura, sare, piper, 2-3 legaturi de verdeata.

Mod de preparare

Carnea, curatata de pielite si vine, se trece prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata in apa si bine stoarsa si cu ceapa usor calita, dupa care se adauga sare, oul, piper pisat si se amesteca bine.

Din cormpozitia obtinuta se formeaza perisoare mici de circa 20 g, care se tavalesc prin verdeata taiata marunt, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu grasime si se introduc in cuptorul bine incins.

Se tin la cuptor pana se intaresc si se rumenesc putin, fara sa se arda verdeata. Intre timp, se prepara un sos tomat si se strecoara peste perisoare, lasandu-se apoi impreuna sa dea in fiert 10—20 min.

Se servesc cu smantana si, ca garnitura, cu piure de cartofi.


Tag-uri: perisoare, verdeata, franzela



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :