Statistics:
Visits: 1,240 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Escalop cu sos de lamaie
Q: | Intreaba despre Escalop cu sos de lamaie |
Ingrediente
600-800 g carne, 50 g faina, 50 ml ulei, 50 g unt, 100 g smantana, sare, piper, 1 lamaie.
Mod de preparare
Se taie carnea din pulpa sau muschi de porc in felii, care se bat, se sareaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei.
Cand sunt gata se scot in alt vas, iar in vasul in care s-au prajit se adauga unt, restul de faina, se amesteca pana se omogenizeaza, se stinge cu smantana si cu atata apa sau supa cat sa iasa sosul potrivit.
Se adauga sare si zeama de lamaie, dupa gust, se toarna peste carne si se mai inabusa pana se inmoaie escalopul.
Se serveste cu cartofi natur presarati cu verdeata.
600-800 g carne, 50 g faina, 50 ml ulei, 50 g unt, 100 g smantana, sare, piper, 1 lamaie.
Mod de preparare
Se taie carnea din pulpa sau muschi de porc in felii, care se bat, se sareaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei.
Cand sunt gata se scot in alt vas, iar in vasul in care s-au prajit se adauga unt, restul de faina, se amesteca pana se omogenizeaza, se stinge cu smantana si cu atata apa sau supa cat sa iasa sosul potrivit.
Se adauga sare si zeama de lamaie, dupa gust, se toarna peste carne si se mai inabusa pana se inmoaie escalopul.
Se serveste cu cartofi natur presarati cu verdeata.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :