FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,215
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Perisoare cu carne de porc verdeturi si smantana II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Perisoare cu carne de porc verdeturi si smantana II

 Q:   Intreaba despre Perisoare cu carne de porc verdeturi si smantana II       
Perisoare cu carne de porc verdeturi si smantana IIIngrediente:

Carne de porc 600 g, ceapă 100 g, orez 125 g, ouă 3 buc, ulei 100 g, spanac 100 g, pătrunjel verde 2 leg, mărar verde 3 leg, făină 30 g, supă de oase 1 l, smântână 300 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Carnea se toacă prin maşină. Orezul se fierbe în supa de oase, se lasă să se răcească, apoi se amestecă cu carnea, ceapa tocată şi călită în ulei, ouăle, sarea piperul şi verdeaţa tocată mărunt. Se formează perişoarele, se tăvălesc în spanac tocat mărunt, se aşează apoi într-o cratiţă, se toarnă peste ele supa de oase şi se fierb la un foc potrivit. Când sunt gata, se scot din supă. Din restul de ulei, făină, şi supa rămasă, se prepară un sos care se toarnă peste perişoare şi se mai fierb 20 min. Se adaugă smântână şi se mai dă un clocot.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: perisoare, carne de porc, verdeturi, smantana, supa de oase



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :