Statistics:
Visits: 1,227 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Perisoare cu carne de porc verdeturi si smantana II
Q: | Intreaba despre Perisoare cu carne de porc verdeturi si smantana II |
Ingrediente:
Carne de porc 600 g, ceapă 100 g, orez 125 g, ouă 3 buc, ulei 100 g, spanac 100 g, pătrunjel verde 2 leg, mărar verde 3 leg, făină 30 g, supă de oase 1 l, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se toacă prin maşină. Orezul se fierbe în supa de oase, se lasă să se răcească, apoi se amestecă cu carnea, ceapa tocată şi călită în ulei, ouăle, sarea piperul şi verdeaţa tocată mărunt. Se formează perişoarele, se tăvălesc în spanac tocat mărunt, se aşează apoi într-o cratiţă, se toarnă peste ele supa de oase şi se fierb la un foc potrivit. Când sunt gata, se scot din supă. Din restul de ulei, făină, şi supa rămasă, se prepară un sos care se toarnă peste perişoare şi se mai fierb 20 min. Se adaugă smântână şi se mai dă un clocot.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 600 g, ceapă 100 g, orez 125 g, ouă 3 buc, ulei 100 g, spanac 100 g, pătrunjel verde 2 leg, mărar verde 3 leg, făină 30 g, supă de oase 1 l, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se toacă prin maşină. Orezul se fierbe în supa de oase, se lasă să se răcească, apoi se amestecă cu carnea, ceapa tocată şi călită în ulei, ouăle, sarea piperul şi verdeaţa tocată mărunt. Se formează perişoarele, se tăvălesc în spanac tocat mărunt, se aşează apoi într-o cratiţă, se toarnă peste ele supa de oase şi se fierb la un foc potrivit. Când sunt gata, se scot din supă. Din restul de ulei, făină, şi supa rămasă, se prepară un sos care se toarnă peste perişoare şi se mai fierb 20 min. Se adaugă smântână şi se mai dă un clocot.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: perisoare, carne de porc, verdeturi, smantana, supa de oase |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :