FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,084
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Muschi tocat I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Muschi tocat I

 Q:   Intreaba despre Muschi tocat I       
Muschi tocat IIngrediente

300 g carne de vaca, 200 g carne de porc, 100 g ceapa, 1 legatura de verdeata, 150 g franzela, 3 oua, sare, piper, untura, faina.

Mod de preparare

Se curata carnea de pielite si de vine si se da de doua ori prin masina de tocat (prima data numai carnea, iar a doua oara impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, ceapa calita si verdeata).

Se potriveste de sare si de piper, se adauga 1—2 oua, se amesteca bine framantand si se formeaza un sul de forma unui muschi de vaca. Se aseaza intr-o tava bine unsa, se presara cu faina, se unge cu ou batut si se coace in cuptorul potrivit de incins, ungandu-se tot timpul cu grasime din tava.

Ca sa nu se arda untura din tava, in jurul muschiului se pun cateva felii de cartofi taiati gros, care se pot servi la masa ca si garnitura. Se mai poate garnisi cu piure de cartofi, macaroane fierte si sos tomat.


Tag-uri: vaca, porc, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :