Statistics:
Visits: 1,084 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Muschi tocat I
Q: | Intreaba despre Muschi tocat I |
Ingrediente
300 g carne de vaca, 200 g carne de porc, 100 g ceapa, 1 legatura de verdeata, 150 g franzela, 3 oua, sare, piper, untura, faina.
Mod de preparare
Se curata carnea de pielite si de vine si se da de doua ori prin masina de tocat (prima data numai carnea, iar a doua oara impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, ceapa calita si verdeata).
Se potriveste de sare si de piper, se adauga 1—2 oua, se amesteca bine framantand si se formeaza un sul de forma unui muschi de vaca. Se aseaza intr-o tava bine unsa, se presara cu faina, se unge cu ou batut si se coace in cuptorul potrivit de incins, ungandu-se tot timpul cu grasime din tava.
Ca sa nu se arda untura din tava, in jurul muschiului se pun cateva felii de cartofi taiati gros, care se pot servi la masa ca si garnitura. Se mai poate garnisi cu piure de cartofi, macaroane fierte si sos tomat.
300 g carne de vaca, 200 g carne de porc, 100 g ceapa, 1 legatura de verdeata, 150 g franzela, 3 oua, sare, piper, untura, faina.
Mod de preparare
Se curata carnea de pielite si de vine si se da de doua ori prin masina de tocat (prima data numai carnea, iar a doua oara impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, ceapa calita si verdeata).
Se potriveste de sare si de piper, se adauga 1—2 oua, se amesteca bine framantand si se formeaza un sul de forma unui muschi de vaca. Se aseaza intr-o tava bine unsa, se presara cu faina, se unge cu ou batut si se coace in cuptorul potrivit de incins, ungandu-se tot timpul cu grasime din tava.
Ca sa nu se arda untura din tava, in jurul muschiului se pun cateva felii de cartofi taiati gros, care se pot servi la masa ca si garnitura. Se mai poate garnisi cu piure de cartofi, macaroane fierte si sos tomat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :