Statistics:
Visits: 1,204 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rulada cu carne de porc si sos de rosii
Q: | Intreaba despre Rulada cu carne de porc si sos de rosii |
Ingrediente :
Carne de porc 750 g, franzelă 200 g, lapte 150 ml, ouă 8 buc, ulei 150 g, ceapa, făină 100 g, bulion de tomate 100 g, unt 50 g, smantana 150 g, zahăr 20 g, piper, sare.
Mode de preparare :
Carnea se toacă, se adaugă ceapa călită in ulei, painea inmuiată in lapte, sare, piper, 3 ouă şi 2 albuşuri, se frămantă şi se formează o ruladă, care se aşează intr-o tavă dreptunghiulară şi se dă la cuptor. Cand rulada este aproape gata, se bat restul de ouă şi gălbenuşurile rămase, se adaugă faina şi sarea şi se toarnă compoziţia peste ruladă. Cand este gata, se taie in felii şi se serveşte cu sos de roşii preparat din smantana, unt, bulion subţiat cu apă, sare şi zahăr.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, franzelă 200 g, lapte 150 ml, ouă 8 buc, ulei 150 g, ceapa, făină 100 g, bulion de tomate 100 g, unt 50 g, smantana 150 g, zahăr 20 g, piper, sare.
Mode de preparare :
Carnea se toacă, se adaugă ceapa călită in ulei, painea inmuiată in lapte, sare, piper, 3 ouă şi 2 albuşuri, se frămantă şi se formează o ruladă, care se aşează intr-o tavă dreptunghiulară şi se dă la cuptor. Cand rulada este aproape gata, se bat restul de ouă şi gălbenuşurile rămase, se adaugă faina şi sarea şi se toarnă compoziţia peste ruladă. Cand este gata, se taie in felii şi se serveşte cu sos de roşii preparat din smantana, unt, bulion subţiat cu apă, sare şi zahăr.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 31 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :