FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 770
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Borsuri cu carne sau de oase

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Borsuri cu carne sau de oase

 Q:   Intreaba despre Borsuri cu carne sau de oase       
Borsuri cu carne sau de oaseMod de prepapare

Cea mai bună carne pentru borş este pieptul gras de vacă şi osul cu măduvă. Se poate folosi şi carnea de berbec, de porc, de pasăre şi peşte.
In cazul în care supa pentru borş este prea slabă, se căleşte zarzavatul în ulei sau în untură şi se adaugă la borş. Pentru a obţine borşul roşu, se ia o sfeclă, care se rade, se pune într-o strecurătoare şi se stoarce zeama în borşul gata fiert.
Borşul se mai poate drege cu ou şi smantana sau numi cu smantana servită la masă separat. Datorită cantităţii mari de legume şi grăsimi, borşul, în afara gustului plăcut, are şi o mare valoare nutritivă.


Tag-uri: bors



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :