FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,106
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Papricas din carne de porc cu ciuperci si sos de smantana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Papricas din carne de porc cu ciuperci si sos de smantana

 Q:   Intreaba despre Papricas din carne de porc cu ciuperci si sos de smantana       
Papricas din carne de porc cu ciuperci si sos de smantanaIngrediente:

Carne de porc 750 g, ceapă 700 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 2 g, făină 50 g, ciuperci proaspete 800 g, ardei graşi 200 g, morcovi 150 g, smântână 300 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Carnea de porc se taie bucăţi de 20-30 g, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa, se adaugă ardeii graşi şi morcovii tăiaţi julien şi se trag în continuare. După câteva minute se pune făina, apoi se stinge cu boia de ardei şi bulion subţiat cu apă. Se fierbe circa 30 min, se adaugă ciupercile tăiate julien şi opărite bine. Se fierb împreună circa 10 min, se adaugă bucăţile de carne şi se mai fierbe încă 30 min la un foc domol. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, iar la sfârşit se adaugă smântâna.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: papricas, carne de porc, ciuperci, sos de smantana



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :