Statistics:
Visits: 1,118 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Papricas din carne de porc cu ciuperci si sos de smantana
Q: | Intreaba despre Papricas din carne de porc cu ciuperci si sos de smantana |
Ingrediente:
Carne de porc 750 g, ceapă 700 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 2 g, făină 50 g, ciuperci proaspete 800 g, ardei graşi 200 g, morcovi 150 g, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se taie bucăţi de 20-30 g, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa, se adaugă ardeii graşi şi morcovii tăiaţi julien şi se trag în continuare. După câteva minute se pune făina, apoi se stinge cu boia de ardei şi bulion subţiat cu apă. Se fierbe circa 30 min, se adaugă ciupercile tăiate julien şi opărite bine. Se fierb împreună circa 10 min, se adaugă bucăţile de carne şi se mai fierbe încă 30 min la un foc domol. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, iar la sfârşit se adaugă smântâna.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, ceapă 700 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 2 g, făină 50 g, ciuperci proaspete 800 g, ardei graşi 200 g, morcovi 150 g, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se taie bucăţi de 20-30 g, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa, se adaugă ardeii graşi şi morcovii tăiaţi julien şi se trag în continuare. După câteva minute se pune făina, apoi se stinge cu boia de ardei şi bulion subţiat cu apă. Se fierbe circa 30 min, se adaugă ciupercile tăiate julien şi opărite bine. Se fierb împreună circa 10 min, se adaugă bucăţile de carne şi se mai fierbe încă 30 min la un foc domol. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, iar la sfârşit se adaugă smântâna.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: papricas, carne de porc, ciuperci, sos de smantana |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :