FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,045
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Musaca de macaroane

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Musaca de macaroane

 Q:   Intreaba despre Musaca de macaroane       
Musaca de macaroaneIngrediente

500 g carne (fie numai vaca, fie amestecata cu carne de porc), 300 g macaroane, 1 ou, 100 g smantana, 50 g faina, pesmet, cascaval ras.
Se poate pregati musaca si din resturi de carne ramase, de exemplu friptura rece, sau rasol (carnea stransa de pe oase fierte).

Mod de preparare

Tocatura din carne cruda se prepara la fel ca la celelalte retete de musaca, iar cea din carne fiarta se amesteca cu ceapa calita si se da prin masina de tocat, adaugandu-se supa sau apa, daca tocatura iese prea seaca.

Se fierb apoi macaroanele, se lasa pe marginea plitei 10—15 min sa mai stea in apa in care au fiert, dupa care se clatesc cu apa rece si se aseaza intr-o tava bine unsa cu untura si presarata cu pesmet, alternativ, straturi de macaroane (in total 3) si straturi de carne tocata (in total 2), primul si ultimul strat trebuind sa fie de macaroane.

Se niveleaza si se toarna deasupra compozitia preparata din ou batut amestecat cu smantana si faina, presarandu-se apoi totul cu cascaval ras. Se coace in cuptor pana se rumeneste frumos. Se serveste cu sos tomat.


Tag-uri: musaca, macaroane, smantana



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :