FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,141
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de perisoare a la grec

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de perisoare a la grec

 Q:   Intreaba despre Ciorba de perisoare a la grec       
Ciorba de perisoare a la grecIngrediente

500 g carne de vacă, 300 g ceapă, 1 ţelină, 100 g morcovi, 60 g orez, 3-4 roşii, 1 lingură bulion de roşii, 1 ou, 1 kg oase, 1/2 pahar de smantana, 2 gălbenuşuri, verdeaţă (cate 1 legătură de mărar şi pătrunjel), piper, sare şi zeamă sau sare de lămaie, după gust.

Mod de prepapare

Ciorba de perişoare â la grec se prepară la fel ca şi borşul de perişoare, cu deosebirea că se acreşte cu zeamă sau sare de lămaie, se drege cu gălbenuşuri de ou şi cu smantana şi nu se pune leuştean.
Perişoarele se pot face şi din carne de viţel sau de porc foarte slabă, sau amestecate în cantităţi egale. La perişoare, în loc de ouă se pot folosi numai albuşurile de la ouăle destinate pentru dresul ciorbei. Cand se drege ciorba, întai se bat gălbenuşurile cu smantana, apoi se subţiază cu ciorbă fierbinte, pană ce se atinge aproximativ temperatura ei, după care se toarnă în ciorbă. Dacă nu se respectă aceste indicaţii, se taie oul în ciorbă.


Tag-uri: ciorba, ceapa, telina, morcovi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :