FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,106
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Chiftele

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Chiftele

 Q:   Intreaba despre Chiftele       
ChifteleIngrediente

500 g carne macra (mai mult slaba), 60-100 g miez de paine, 100 g ceapa, 1 legatura de verdeata, 1-2 oua, piper, sare, faina, ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite si de vine, se taie marunt si se trece prin masina de tocat impreuna cu miezul de paine inmuiat in apa rece si apoi bine stors, ceapa taiata in felii si calita putin in 30—50 g untura.

Dupa ce carnea a fost tocata, se mai adauga verdeata taiata foarte marunt, 1—2 oua, sare, piper, dupa gust, si se amesteca bine. Din compozitia respectiva se fac chiftele, cam de 30—50 g fiecare, se tavalesc prin faina, dandu-li-se o forma rotunda, plata.

Se prajesc in ulei bine incins pe ambele parti, fara sa se usuce. Se servesc calde sau reci.

Chiftelele sunt mai gustoase daca se pregatesc din carne de vaca amestecata cu carne de porc in proportii egale.


Tag-uri: chiftele, carne, paine, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :