Statistics:
Visits: 959 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rosii umplute cu carne de porc
Q: | Intreaba despre Rosii umplute cu carne de porc |
Ingrediente :
Carne de porc 500 g, orez 75 g, ceapă 150 g, ulei 100 g, ouă 2 buc, roşii 2 kg, supă de oase 500 ml, smantana 400 g, cimbru 1 fir, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mode de preparare :
Se toacă ceapa mărunt, se căleşte in ulei, se adaugă orezul spălat şi scurs bine şi se călesc impreună circa 20 min., stingandu-se din cand in cand cu supă de oase. Carnea se trece prin maşina de tocat şi se adaugă la ceapă şi orez. După 2-3 min. se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească, se condimentează cu cimbru, piper şi sare şi se adaugă ouăle. Se taie capacele roşiilor, se scobesc cu o linguriţă de scobit, se aşează cu gura in jos pe o planşetă inclinată si se lasă să se scurgă bine. Se umplu roşiile cu compoziţia de carne, se aşează intr-o cratiţă, se toarnă pe deasupra supa de oase amestecată cu sucul de roşii rezultat din miezurile roşiilor. Se fierb la un foc domol, iar cand sunt gata, se servesc cu smantana.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 500 g, orez 75 g, ceapă 150 g, ulei 100 g, ouă 2 buc, roşii 2 kg, supă de oase 500 ml, smantana 400 g, cimbru 1 fir, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mode de preparare :
Se toacă ceapa mărunt, se căleşte in ulei, se adaugă orezul spălat şi scurs bine şi se călesc impreună circa 20 min., stingandu-se din cand in cand cu supă de oase. Carnea se trece prin maşina de tocat şi se adaugă la ceapă şi orez. După 2-3 min. se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească, se condimentează cu cimbru, piper şi sare şi se adaugă ouăle. Se taie capacele roşiilor, se scobesc cu o linguriţă de scobit, se aşează cu gura in jos pe o planşetă inclinată si se lasă să se scurgă bine. Se umplu roşiile cu compoziţia de carne, se aşează intr-o cratiţă, se toarnă pe deasupra supa de oase amestecată cu sucul de roşii rezultat din miezurile roşiilor. Se fierb la un foc domol, iar cand sunt gata, se servesc cu smantana.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 31 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :