FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 943
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rosii umplute cu carne de porc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rosii umplute cu carne de porc

 Q:   Intreaba despre Rosii umplute cu carne de porc       
Rosii umplute cu carne de porcIngrediente :

Carne de porc 500 g, orez 75 g, ceapă 150 g, ulei 100 g, ouă 2 buc, roşii 2 kg, supă de oase 500 ml, smantana 400 g, cimbru 1 fir, verdeaţă 1 leg, piper, sare.

Mode de preparare :

Se toacă ceapa mărunt, se căleşte in ulei, se adaugă orezul spălat şi scurs bine şi se călesc impreună circa 20 min., stingandu-se din cand in cand cu supă de oase. Carnea se trece prin maşina de tocat şi se adaugă la ceapă şi orez. După 2-3 min. se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească, se condimentează cu cimbru, piper şi sare şi se adaugă ouăle. Se taie capacele roşiilor, se scobesc cu o linguriţă de scobit, se aşează cu gura in jos pe o planşetă inclinată si se lasă să se scurgă bine. Se umplu roşiile cu compoziţia de carne, se aşează intr-o cratiţă, se toarnă pe deasupra supa de oase amestecată cu sucul de roşii rezultat din miezurile roşiilor. Se fierb la un foc domol, iar cand sunt gata, se servesc cu smantana.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: orez, ulei, porc, supa, rosii



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 31 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :