Statistics:
Visits: 1,440 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gogosi de cartofi umpluti cu branza
Q: | Intreaba despre Gogosi de cartofi umpluti cu branza |
Ingrediente:
Cartofi 1,5 kg. făină 600 g, ouă 3 buc, branză de vaci 300 g, branza de Dorna 100 g, mărar 2 leg, ulei 150 g, sare.
Mod de preparare:
Cartofii se fierb în coajă, se curăţă şi se dau prin maşina de tocat, se frămantă cu făina, 2 oua şi sarea, Din această cocă se întinde o foaie, care se taie cu un pahar. Pe jumătate din rondelele obţinute se aşază umplutura preparată din branza de vaci, branza de Dorna, mărar tocat şl un ou şi se acopera cu restul de rondele. Se lipesc bine marginile, se lasă să se odihnească circa 30 min., apoi se prăjesc pe ambele părţi în ulei.
Cartofi 1,5 kg. făină 600 g, ouă 3 buc, branză de vaci 300 g, branza de Dorna 100 g, mărar 2 leg, ulei 150 g, sare.
Mod de preparare:
Cartofii se fierb în coajă, se curăţă şi se dau prin maşina de tocat, se frămantă cu făina, 2 oua şi sarea, Din această cocă se întinde o foaie, care se taie cu un pahar. Pe jumătate din rondelele obţinute se aşază umplutura preparată din branza de vaci, branza de Dorna, mărar tocat şl un ou şi se acopera cu restul de rondele. Se lipesc bine marginile, se lasă să se odihnească circa 30 min., apoi se prăjesc pe ambele părţi în ulei.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :