FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 948
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tarta cu umplutura de cartofi si branza

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tarta cu umplutura de cartofi si branza

 Q:   Intreaba despre Tarta cu umplutura de cartofi si branza       
Tarta cu umplutura de cartofi si branzaIngrediente

Pentru cocă: 300 g făină, 100 g unt, 2 gălbenuşuri, 2-3 linguri de smantana, 1 g bicarbonat, 5 g sare.
Se prepară o cocă din componentele date. Se frămantă uşor, numai cat să devină omogenă, apoi se lasă la rece 2-3 ore.
Pentru umplutură: 300 g cartofi, 50 g unt, 200 g branză telemea, 30 g caşcaval sau branză uscată.

Mod de prepapare

Cartofii fierţi se trec împreună cu branza prin sită sau prin maşina de tocat, se adaugă unt topit şi se amestecă. Intre timp, pe o planşetă presărată cu făină, se întinde coca într-o foaie groasă de 1/2 cm, din care se decupează rondele cu gura unui pahar mai mare cu care se căptuşesc formele de tarte, apăsandu-le bine şi la urmă înţepandu-le în două-trei locuri cu varful unui cuţit.

Se introduc apoi în cuptor, pană ce se coc pe jumătate, după care se scot şi se umplu cu compoziţia de cartofi, se presară cu caşcaval ras sau cu orice branză şi se introduc din nou în cuptor pană ce se coc complet şi se rumenesc pe deasupra. Apoi se răstoarnă pe un platou şi se servesb calde.


Tag-uri: cartofi, tarta, branza, faina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :