Statistics:
Visits: 1,576 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gogosi cu cartofi
Q: | Intreaba despre Gogosi cu cartofi |
Ingrediente:
Făină 500 g, cartofi 600 g, lapte 400 ml, drojdie de bere 50 g, zahăr 100 g, unt 100 g, zahăr pudră 150 g, zahăr vanilat 1 plic, sare.
Mod de preparare:
Cartofii se fierb, se curăţă şi se trec prin maşina de tocat. Se dizolvă drojdia în puţin lapte călduţ, se adaugă puţină făină şi puţin zahăr şi se lasă să dospească o oră, se adaugă restul de făină, zahăr şi lapte, untul topit şi sarea şi se frămantă. Se lasă din nou să crească, se întinde o foaie cu grosimea de 1 cm, se taie cu un pahar sau ca o formă rotundă de decupat aluatul, se lasă o oră să crească, se prăjesc în ulei, apoi se pudrează cu zahăr amestecat cu zahăr vanilat.
Făină 500 g, cartofi 600 g, lapte 400 ml, drojdie de bere 50 g, zahăr 100 g, unt 100 g, zahăr pudră 150 g, zahăr vanilat 1 plic, sare.
Mod de preparare:
Cartofii se fierb, se curăţă şi se trec prin maşina de tocat. Se dizolvă drojdia în puţin lapte călduţ, se adaugă puţină făină şi puţin zahăr şi se lasă să dospească o oră, se adaugă restul de făină, zahăr şi lapte, untul topit şi sarea şi se frămantă. Se lasă din nou să crească, se întinde o foaie cu grosimea de 1 cm, se taie cu un pahar sau ca o formă rotundă de decupat aluatul, se lasă o oră să crească, se prăjesc în ulei, apoi se pudrează cu zahăr amestecat cu zahăr vanilat.
Tag-uri: cartofi, zahar vanilat, gogosi, lapte |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :