Statistics:
Visits: 1,166 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca de cartofi cu branza telemea
Q: | Intreaba despre Budinca de cartofi cu branza telemea |
Ingrediente :
Cartofi 1 kg, unt 100 g, smântână 100 g, ouă 5 buc, brinză telemea 150 g, gris 50 g, lapte 200 ml.
Mod de preparare :
Cartofii se coc în cuptor, se rup în două, se scoate miezul cu o linguriţă de scobit şi se trec prin maşina de tocat. Se amestecă cu 50 g unt, smântână, branza telemea dată pe râzătoare şi grisul fiert în lapte. Se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, iar la urmă se pun albuşurile bătute. Se unge cu unt un vas de cuptor, se toarnă compoziţia în vas, se netezeşte suprafaţa, se aşează pe deasupra bucăţi de unt şi se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 1 kg, unt 100 g, smântână 100 g, ouă 5 buc, brinză telemea 150 g, gris 50 g, lapte 200 ml.
Mod de preparare :
Cartofii se coc în cuptor, se rup în două, se scoate miezul cu o linguriţă de scobit şi se trec prin maşina de tocat. Se amestecă cu 50 g unt, smântână, branza telemea dată pe râzătoare şi grisul fiert în lapte. Se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, iar la urmă se pun albuşurile bătute. Se unge cu unt un vas de cuptor, se toarnă compoziţia în vas, se netezeşte suprafaţa, se aşează pe deasupra bucăţi de unt şi se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 30 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :