FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 940
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Dovlecei umpluti cu branza de vaci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Dovlecei umpluti cu branza de vaci

 Q:   Intreaba despre Dovlecei umpluti cu branza de vaci       
Dovlecei umpluti cu branza de vaciIngrediente:

Dovlecei 2 kg, branză de vaci 400 g, caşcaval 125 g, ouă 3 buc, mărar verde 2 leg, unt 100 g, supă de oase 800 ml, smantana 300 g, sare.

Mod de preparare:

Dovleceii se curăţă de coajă şi se taie în două (in lat), se scobesc cu o linguriţă de scobit, scoţandu-se toate seminţele. Branza de vaci se amestecă cu ouăle, sarea, mărarul tocat şi 75 g caşcaval, pană ce se obţine pasta omogenă. Cu aceasta pastă se umplu dovleceii şi se aşează într-un vas de cuptor uns cu unt Pe fiecare jumătate de dovlecel se pune cate o bucată de unt. Se toarnă supa de oase în vas şi se dă vasul la cuptor. Cînd sint aproape gata, se pune smantama amestecată cu restul de caşcaval si putină sare şi se mai lasă la cuptor 10 minute.


Tag-uri: dovlecei, branza de vaci, marar, smantana



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :