Statistics:
Visits: 940 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Dovlecei umpluti cu branza de vaci
Q: | Intreaba despre Dovlecei umpluti cu branza de vaci |
Ingrediente:
Dovlecei 2 kg, branză de vaci 400 g, caşcaval 125 g, ouă 3 buc, mărar verde 2 leg, unt 100 g, supă de oase 800 ml, smantana 300 g, sare.
Mod de preparare:
Dovleceii se curăţă de coajă şi se taie în două (in lat), se scobesc cu o linguriţă de scobit, scoţandu-se toate seminţele. Branza de vaci se amestecă cu ouăle, sarea, mărarul tocat şi 75 g caşcaval, pană ce se obţine pasta omogenă. Cu aceasta pastă se umplu dovleceii şi se aşează într-un vas de cuptor uns cu unt Pe fiecare jumătate de dovlecel se pune cate o bucată de unt. Se toarnă supa de oase în vas şi se dă vasul la cuptor. Cînd sint aproape gata, se pune smantama amestecată cu restul de caşcaval si putină sare şi se mai lasă la cuptor 10 minute.
Dovlecei 2 kg, branză de vaci 400 g, caşcaval 125 g, ouă 3 buc, mărar verde 2 leg, unt 100 g, supă de oase 800 ml, smantana 300 g, sare.
Mod de preparare:
Dovleceii se curăţă de coajă şi se taie în două (in lat), se scobesc cu o linguriţă de scobit, scoţandu-se toate seminţele. Branza de vaci se amestecă cu ouăle, sarea, mărarul tocat şi 75 g caşcaval, pană ce se obţine pasta omogenă. Cu aceasta pastă se umplu dovleceii şi se aşează într-un vas de cuptor uns cu unt Pe fiecare jumătate de dovlecel se pune cate o bucată de unt. Se toarnă supa de oase în vas şi se dă vasul la cuptor. Cînd sint aproape gata, se pune smantama amestecată cu restul de caşcaval si putină sare şi se mai lasă la cuptor 10 minute.
Tag-uri: dovlecei, branza de vaci, marar, smantana |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :