Statistics:
Visits: 1,115 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cartofi umpluti cu carnati
Q: | Intreaba despre Cartofi umpluti cu carnati |
Ingrediente :
Cartofi 1,5 kg, unt 50 g, ouă 2 buc, caşcaval 75 g, carnaţi afumaţi 150 g, sare, piper.
Mod de preparare :
Se aleg cartofi de aceeaÅŸi mărime, se spală cu peria ÅŸi se coc în cuptor. După ce s-au copt, se taie la un capăt un capac ÅŸi se scoate miezul cu ajutorul unei linguriÅ£e de scobit. Se amesÂtecă miezul cu untul, gălbenuÅŸurile, 50 g caÅŸcaval ras ÅŸi carnaÅ£ii tăiaÅ£i julien. Se condimentează cu piper ÅŸi sare ÅŸi se umplu carÂtofii, formandu-se la fiecare cartof cate un varf. Se presară varfurile cu restul de caÅŸcaval ras, se aÅŸază cartofii într-o tavă ÅŸi se baga la cuptor pentru gratinare. Se mănancă numai calzi. In loc de carnaÅ£i se poate folosi ÅŸuncă presată sau parizer.
Cartofi 1,5 kg, unt 50 g, ouă 2 buc, caşcaval 75 g, carnaţi afumaţi 150 g, sare, piper.
Mod de preparare :
Se aleg cartofi de aceeaÅŸi mărime, se spală cu peria ÅŸi se coc în cuptor. După ce s-au copt, se taie la un capăt un capac ÅŸi se scoate miezul cu ajutorul unei linguriÅ£e de scobit. Se amesÂtecă miezul cu untul, gălbenuÅŸurile, 50 g caÅŸcaval ras ÅŸi carnaÅ£ii tăiaÅ£i julien. Se condimentează cu piper ÅŸi sare ÅŸi se umplu carÂtofii, formandu-se la fiecare cartof cate un varf. Se presară varfurile cu restul de caÅŸcaval ras, se aÅŸază cartofii într-o tavă ÅŸi se baga la cuptor pentru gratinare. Se mănancă numai calzi. In loc de carnaÅ£i se poate folosi ÅŸuncă presată sau parizer.
Tag-uri: cada |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :