Statistics:
Visits: 999 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cartofi umpluti cu orez si ciuperci
Q: | Intreaba despre Cartofi umpluti cu orez si ciuperci |
Ingrediente :
Cartofi 1,5 kg, ceapă 150 g, ciuperci 250 g, orez 100 g., ulei 100 g, verÂdeaţă 2 leg, făină 30 g, supă de oase 400 ml, smântână 250 g, piÂper, sare.
Mod de preparare :
Se aleg cartofi de aceeaÅŸi mărime, se curăţă ÅŸi se scobeÅŸte miezul cu o linguriţă de scobit. Ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căÂleÅŸte în ulei, se adaugă ciupercile opărite ÅŸi tăiate julien ÅŸi oreÂzul ales, spălat ÅŸi scurs bine. Se trag împreună circa 20 min. Se lasă să se răcească, sec amestecă u ÅŸi sverdeaţă tocată e comndientează cu sare ÅŸi piÂper. Se umpluc cartofii cu această ompoziÅ£ie, se prăjesc în ulei pe toate părÅ£ile ÅŸi se aÅŸază într-un vas de cuptor. Din uleiul de rămas, supa oase ÅŸi făina se prepară un sos care se toarnă peste cartofi ÅŸi se baga vasul la cuptor pentru gratinare. La servit se adaugă smântână la fiecare porÅ£ie.
Cartofi 1,5 kg, ceapă 150 g, ciuperci 250 g, orez 100 g., ulei 100 g, verÂdeaţă 2 leg, făină 30 g, supă de oase 400 ml, smântână 250 g, piÂper, sare.
Mod de preparare :
Se aleg cartofi de aceeaÅŸi mărime, se curăţă ÅŸi se scobeÅŸte miezul cu o linguriţă de scobit. Ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căÂleÅŸte în ulei, se adaugă ciupercile opărite ÅŸi tăiate julien ÅŸi oreÂzul ales, spălat ÅŸi scurs bine. Se trag împreună circa 20 min. Se lasă să se răcească, sec amestecă u ÅŸi sverdeaţă tocată e comndientează cu sare ÅŸi piÂper. Se umpluc cartofii cu această ompoziÅ£ie, se prăjesc în ulei pe toate părÅ£ile ÅŸi se aÅŸază într-un vas de cuptor. Din uleiul de rămas, supa oase ÅŸi făina se prepară un sos care se toarnă peste cartofi ÅŸi se baga vasul la cuptor pentru gratinare. La servit se adaugă smântână la fiecare porÅ£ie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :