Statistics:
Visits: 1,214 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Suc de rosii sau saramura pentru umplerea borcanelor sau sticlelor cu legume conservate prin sterilizare
Q: | Intreaba despre Suc de rosii sau saramura pentru umplerea borcanelor sau sticlelor cu legume conservate prin sterilizare |
Ca umplutura a legumelor conservate prin sterilizare se foloseste sucul de rosii, bulionul sau saramura.
Sucul de rosii se pregateste din rosii bine coapte sau se foloseste bulion din rosii de calitate buna, fara sa aiba gust acru sau sa fie fermentat. La un litru de suc de rosii se adauga 20 g sare de bucatarie.
In lipsa de suc se poate pregati bulion preparat din pasta de rosii adaugandu-se la 1 l de apa fiarta 20 g sare si 100 g pasta de rosii.
Daca se foloseste saramura, aceasta se prepara adaugand la 1 l de apa 20—30 g de sare.
Sucul sau saramura se infierbanta si se toarna peste legumele asezate in borcane sau sticle, sub care s-a pus un obiect metalic ca sa nu crape.
Sucul de rosii se pregateste din rosii bine coapte sau se foloseste bulion din rosii de calitate buna, fara sa aiba gust acru sau sa fie fermentat. La un litru de suc de rosii se adauga 20 g sare de bucatarie.
In lipsa de suc se poate pregati bulion preparat din pasta de rosii adaugandu-se la 1 l de apa fiarta 20 g sare si 100 g pasta de rosii.
Daca se foloseste saramura, aceasta se prepara adaugand la 1 l de apa 20—30 g de sare.
Sucul sau saramura se infierbanta si se toarna peste legumele asezate in borcane sau sticle, sub care s-a pus un obiect metalic ca sa nu crape.
Tag-uri: suc de rosii, saramura, borcane |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :