Statistics:
Visits: 908 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Muschi de vaca in foitaj
Q: | Intreaba despre Muschi de vaca in foitaj |
Ingrediente
1 muschi de vaca, 500 g aluat de foitaj, 200 g ciuperci, 1 ou.
Mod de preparare
Muschiul de vaca se frige la fel ca in reteta precedenta, dar in asa fel ca sa ramana la mijloc de culoare roz.
Se raceste, apoi se inveleste in foitajul pregatit din timp astfel: se intinde o foaie subtire de aluat putin mai mare decat muschiul, pe care se presara ciuperci (inabusite), apoi se pune muschiul la mijloc si se inveleste in asa fel ca marginile foii sa se petreaca sub el.
Se unge foaia pe deasupra cu ou si se introduce in cuptor pana se rumeneste.
Se serveste cald sau rece, de preferat insa cald.
1 muschi de vaca, 500 g aluat de foitaj, 200 g ciuperci, 1 ou.
Mod de preparare
Muschiul de vaca se frige la fel ca in reteta precedenta, dar in asa fel ca sa ramana la mijloc de culoare roz.
Se raceste, apoi se inveleste in foitajul pregatit din timp astfel: se intinde o foaie subtire de aluat putin mai mare decat muschiul, pe care se presara ciuperci (inabusite), apoi se pune muschiul la mijloc si se inveleste in asa fel ca marginile foii sa se petreaca sub el.
Se unge foaia pe deasupra cu ou si se introduce in cuptor pana se rumeneste.
Se serveste cald sau rece, de preferat insa cald.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :