FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 908
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Muschi de vaca in foitaj

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Muschi de vaca in foitaj

 Q:   Intreaba despre Muschi de vaca in foitaj       
Muschi de vaca in foitajIngrediente

1 muschi de vaca, 500 g aluat de foitaj, 200 g ciuperci, 1 ou.

Mod de preparare

Muschiul de vaca se frige la fel ca in reteta precedenta, dar in asa fel ca sa ramana la mijloc de culoare roz.

Se raceste, apoi se inveleste in foitajul pregatit din timp astfel: se intinde o foaie subtire de aluat putin mai mare decat muschiul, pe care se presara ciuperci (inabusite), apoi se pune muschiul la mijloc si se inveleste in asa fel ca marginile foii sa se petreaca sub el.

Se unge foaia pe deasupra cu ou si se introduce in cuptor pana se rumeneste.
Se serveste cald sau rece, de preferat insa cald.


Tag-uri: muschi, vaca, ciuperci



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :