Statistics:
Visits: 907 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Antricot de vaca cu ciuperci si costita
Q: | Intreaba despre Antricot de vaca cu ciuperci si costita |
Ingrediente
900 g antricot sau vrabioara de vaca, 100 g untura, 300 g ciuperci proaspete, 2-3 cepe, 100 g costita, piper, 100 ml vin, 1 lingura de bulion sare, 1 legatura de verdeata.
Mod de preparare
Antricotul se taie in bucati (portii) care se bat, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc intr-o tigaie cu untura.
Dupa ce s-au prajit antricoatele se scot, iar in untura ramasa se caleste ceapa taiata marunt la care se adauga ciupercile curatate si taiate cat mai subtire, costita bulionul, vinul, si putina apa.
Se lasa sa fiarba toate impreuna 10 min dupa care se adauga antricoatele. Se potriveste de sare si se lasa sa mai fiarba pana se face carnea frageda. Se serveste cu garnitura de cartofi natur si presarati cu patrunjel verde taiat marunt.
900 g antricot sau vrabioara de vaca, 100 g untura, 300 g ciuperci proaspete, 2-3 cepe, 100 g costita, piper, 100 ml vin, 1 lingura de bulion sare, 1 legatura de verdeata.
Mod de preparare
Antricotul se taie in bucati (portii) care se bat, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc intr-o tigaie cu untura.
Dupa ce s-au prajit antricoatele se scot, iar in untura ramasa se caleste ceapa taiata marunt la care se adauga ciupercile curatate si taiate cat mai subtire, costita bulionul, vinul, si putina apa.
Se lasa sa fiarba toate impreuna 10 min dupa care se adauga antricoatele. Se potriveste de sare si se lasa sa mai fiarba pana se face carnea frageda. Se serveste cu garnitura de cartofi natur si presarati cu patrunjel verde taiat marunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :