FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 889
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Antricot de vaca cu ciuperci si costita

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Antricot de vaca cu ciuperci si costita

 Q:   Intreaba despre Antricot de vaca cu ciuperci si costita       
Antricot de vaca cu ciuperci si costitaIngrediente

900 g antricot sau vrabioara de vaca, 100 g untura, 300 g ciuperci proaspete, 2-3 cepe, 100 g costita, piper, 100 ml vin, 1 lingura de bulion sare, 1 legatura de verdeata.

Mod de preparare

Antricotul se taie in bucati (portii) care se bat, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc intr-o tigaie cu untura.

Dupa ce s-au prajit antricoatele se scot, iar in untura ramasa se caleste ceapa taiata marunt la care se adauga ciupercile curatate si taiate cat mai subtire, costita bulionul, vinul, si putina apa.

Se lasa sa fiarba toate impreuna 10 min dupa care se adauga antricoatele. Se potriveste de sare si se lasa sa mai fiarba pana se face carnea frageda. Se serveste cu garnitura de cartofi natur si presarati cu patrunjel verde taiat marunt.


Tag-uri: antricot, vaca, ciuperci



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :