Statistics:
Visits: 1,255 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura asortata
Q: | Intreaba despre Friptura asortata |
Ingrediente
400 g muschi de vaca, 300 g muschi de porc, 1 pui, 300 g ficat, 3 rinichi, 300 g creier, 300 g carnati de porc, 200 g costita afumata, 6-12 ciuperci proaspete, 6 rosii, sare, piper, citeva frunze de salata verde.
Mod de preparare
Se taie carnea, maruntaiele, carnatii si costita in bucati egale, se sareaza, se pipereaza si se frig pe gratar.
Creierul, dupa ce a fost curatat, se impacheteaza intr-o foaie de hartie unsa cu ulei si apoi se pune pe gratar. Ciupercile se curata, se sareaza, se presara cu piper, se stropesc cu ulei si se frig tot pe gratar.
Rosiile se frig pe gratar fie intregi, fie taiate in doua daca sunt mai mari.
Dupa ce s-au fript, se aranjeaza toate pe un platou, se pun deasupra rosiile si ciupercile, iar peste muschiul de vaca se poate pune cate o bucatica de unt proaspat.
Pentru un aspect mai placut, platoul se garniseste pe margine cu frunze de salata verde.
400 g muschi de vaca, 300 g muschi de porc, 1 pui, 300 g ficat, 3 rinichi, 300 g creier, 300 g carnati de porc, 200 g costita afumata, 6-12 ciuperci proaspete, 6 rosii, sare, piper, citeva frunze de salata verde.
Mod de preparare
Se taie carnea, maruntaiele, carnatii si costita in bucati egale, se sareaza, se pipereaza si se frig pe gratar.
Creierul, dupa ce a fost curatat, se impacheteaza intr-o foaie de hartie unsa cu ulei si apoi se pune pe gratar. Ciupercile se curata, se sareaza, se presara cu piper, se stropesc cu ulei si se frig tot pe gratar.
Rosiile se frig pe gratar fie intregi, fie taiate in doua daca sunt mai mari.
Dupa ce s-au fript, se aranjeaza toate pe un platou, se pun deasupra rosiile si ciupercile, iar peste muschiul de vaca se poate pune cate o bucatica de unt proaspat.
Pentru un aspect mai placut, platoul se garniseste pe margine cu frunze de salata verde.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :