FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,178
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Friptura asortata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Friptura asortata

 Q:   Intreaba despre Friptura asortata       
Friptura asortataIngrediente

400 g muschi de vaca, 300 g muschi de porc, 1 pui, 300 g ficat, 3 rinichi, 300 g creier, 300 g carnati de porc, 200 g costita afumata, 6-12 ciuperci proaspete, 6 rosii, sare, piper, citeva frunze de salata verde.

Mod de preparare

Se taie carnea, maruntaiele, carnatii si costita in bucati egale, se sareaza, se pipereaza si se frig pe gratar.

Creierul, dupa ce a fost curatat, se impacheteaza intr-o foaie de hartie unsa cu ulei si apoi se pune pe gratar. Ciupercile se curata, se sareaza, se presara cu piper, se stropesc cu ulei si se frig tot pe gratar.

Rosiile se frig pe gratar fie intregi, fie taiate in doua daca sunt mai mari.
Dupa ce s-au fript, se aranjeaza toate pe un platou, se pun deasupra rosiile si ciupercile, iar peste muschiul de vaca se poate pune cate o bucatica de unt proaspat.

Pentru un aspect mai placut, platoul se garniseste pe margine cu frunze de salata verde.


Tag-uri: friptura, mushi, vaca, porc



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :