FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,073
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Carne de porc la tigaie

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Carne de porc la tigaie

 Q:   Intreaba despre Carne de porc la tigaie       
Carne de porc la tigaieIngrediente

500-900 g carne macra, 30 g untura, 2-3 catei de usturoi, 1 ardei iute, sare, piper.

Mod de preparare

Carnea cea mai indicata pentru sote este muschiul, muschiuletul si pulpa.

Se taie carnea in fasii subtiri care se sareaza si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei bine incins sau untura.

Tigaia se tine pe foc iute sa se rumeneasca carnea repede. Se adauga usturoi tocat, ardei iute taiat marunt, sare si piper, dupa gust.

Se serveste foarte fierbinte, cu cartofi natur sau cu mamaliga.


Tag-uri: carne, porc, tigaie



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :