Statistics:
Visits: 975 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Muschi de porc a la grec
Q: | Intreaba despre Muschi de porc a la grec |
Ingrediente:
Muşchi de porc 750 g, ulei 100 g, făină 50 g, smântână 500 g, supă de oase 400 ml, ouă 3 buc, lămâie 100 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul de porc se taie felii, se bate cu un batşniţel, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, se stinge cu smântână şi supă de oase şi se lasă să fiarbă 15 min la un foc domol. Se strecoară sosul peste carne şi se mai fierbe 30 min. Se potriveşte gustul cu sare şi piper. Gălbenuşurile se amestecă cu o parte din sos şi zeama de lămâie, se adaugă la carne, se amestecă şi se mai dă odata in clocot.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Muşchi de porc 750 g, ulei 100 g, făină 50 g, smântână 500 g, supă de oase 400 ml, ouă 3 buc, lămâie 100 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul de porc se taie felii, se bate cu un batşniţel, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, se stinge cu smântână şi supă de oase şi se lasă să fiarbă 15 min la un foc domol. Se strecoară sosul peste carne şi se mai fierbe 30 min. Se potriveşte gustul cu sare şi piper. Gălbenuşurile se amestecă cu o parte din sos şi zeama de lămâie, se adaugă la carne, se amestecă şi se mai dă odata in clocot.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: muschi de porc, a la grec, smantana, lamaie |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :