Statistics:
Visits: 1,306 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Medalion de porc cu sos picant
Q: | Intreaba despre Medalion de porc cu sos picant |
Ingrediente
800 g muschi de porc, 60 g untura, 1 lingura de mustar, 2-3 castraveti murati, sare, piper, franzela, 50 g unt.
Mod de preparare
Muschiul de porc se taie in felii, care se bat putin cu ciocanul de snitele, se sareaza, se dau prin faina si se rumenesc intr-o tigaie cu untura. Se scot apoi intr-un vas cu capac, se adauga 1/2 pahar de apa calda si se inabusa pe foc cat mai domol.
In untura ramasa se adauga restul de faina, mustarul si se stinge cu 1 pahar de apa sau cu supa de oase; se lasa sa dea in cateva clocote si se rastoarna peste carne. Intre timp, se curata castravetii de coaja si de seminte, se taie foarte marunt si se adauga la carne.
Se potriveste de sare si de piper si se mai inabusa pana ce carnea va fi frageda. Franzela se curata de coaja, se taie in felii groase de 2 cm si se prajeste intr-o tigaie cu unt. La servire, feliile de franzela se pun pe un platou, peste ele se aseaza medalionele, iar deasupra se toarna sosul.
800 g muschi de porc, 60 g untura, 1 lingura de mustar, 2-3 castraveti murati, sare, piper, franzela, 50 g unt.
Mod de preparare
Muschiul de porc se taie in felii, care se bat putin cu ciocanul de snitele, se sareaza, se dau prin faina si se rumenesc intr-o tigaie cu untura. Se scot apoi intr-un vas cu capac, se adauga 1/2 pahar de apa calda si se inabusa pe foc cat mai domol.
In untura ramasa se adauga restul de faina, mustarul si se stinge cu 1 pahar de apa sau cu supa de oase; se lasa sa dea in cateva clocote si se rastoarna peste carne. Intre timp, se curata castravetii de coaja si de seminte, se taie foarte marunt si se adauga la carne.
Se potriveste de sare si de piper si se mai inabusa pana ce carnea va fi frageda. Franzela se curata de coaja, se taie in felii groase de 2 cm si se prajeste intr-o tigaie cu unt. La servire, feliile de franzela se pun pe un platou, peste ele se aseaza medalionele, iar deasupra se toarna sosul.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :