FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 944
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tochitura suceveana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tochitura suceveana

 Q:   Intreaba despre Tochitura suceveana       
Tochitura suceveanaIngrediente

500 g carne de porc (ceafa), 200 g carnati de porc afumati, 100 g ficat, 200 g branza de oi, 6 oua, 100 g untura, piper, sare, malai.

Mod de preparare

Carnea, ficatul si carnatii se taie in cuburi si se pun intr-o tigaie cu o parte din untura infierbantata si se prajesc pe foc iute pana se rumenesc.

Se stinge apoi cu cateva linguri de apa clocotita, se acopera si se mai lasa sa fiarba 10 min. Intre timp, cu restul de untura se prajesc ouale ochiuri.

Se serveste pe un platou sau pe farfurie, adaugandu-se cate un ou ochi, branza si mamaliguta.


Tag-uri: tochitura, suceveana, ceafa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :