FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 802
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tochitura Baraganeasca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tochitura Baraganeasca

 Q:   Intreaba despre Tochitura Baraganeasca       
Tochitura BaraganeascaIngrediente :

Carne de porc 400 g, ficat de porc 200 g, ulei 50 g, brânză de oi 150 g, usturoi 20 g, sare.

Mod de preparare :

Carnea se taie bucăţi de 25-30 g şi se pune la prăjit într-o tigaie cu ulei. Când este aproape gata, se adaugă ficatul tăiat bucăţi şi mujdeiul de usturoi. Când tochitura este gata, se sărează şi se presară cu brânză de oi. Se mănâncă cu mămăliguţă şi salată de legume.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: porc, ficat, branza, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 01 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :