FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 861
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Muschi de vaca sau de porc cu sos picant

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Muschi de vaca sau de porc cu sos picant

 Q:   Intreaba despre Muschi de vaca sau de porc cu sos picant       
Muschi de vaca sau de porc cu sos picantIngrediente

600 g muschi, 20 g untura, 50 g unt, 1 lingura de mustar, 100 ml vin, sare, piper, 1 lingurita de faina.

Mod de preparare

Muschiul se taie in felii, se sareaza, se presara cu piper si se pune intr-o tigaie cu untura bine infierbantata, prajindu-se pe foc iute pe ambele parti.

Dupa ce s-au rumenit, feliile de carne se scot intr-o cratita si se acopera cu capac, iar in tigaie se presara faina, se stinge cu vin si cu 200 ml supa de oase sau apa, se pune si mustarul si se da in 2—3 clocote, dupa care se strecoara sosul peste carne si se mai fierb impreuna pana ce carnea se face frageda.

Se serveste cu cartofi si sosul preparat.


Tag-uri: vaca, porc, sos



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :