Statistics:
Visits: 868 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Muschi de vaca sau de porc cu sos picant
Q: | Intreaba despre Muschi de vaca sau de porc cu sos picant |
Ingrediente
600 g muschi, 20 g untura, 50 g unt, 1 lingura de mustar, 100 ml vin, sare, piper, 1 lingurita de faina.
Mod de preparare
Muschiul se taie in felii, se sareaza, se presara cu piper si se pune intr-o tigaie cu untura bine infierbantata, prajindu-se pe foc iute pe ambele parti.
Dupa ce s-au rumenit, feliile de carne se scot intr-o cratita si se acopera cu capac, iar in tigaie se presara faina, se stinge cu vin si cu 200 ml supa de oase sau apa, se pune si mustarul si se da in 2—3 clocote, dupa care se strecoara sosul peste carne si se mai fierb impreuna pana ce carnea se face frageda.
Se serveste cu cartofi si sosul preparat.
600 g muschi, 20 g untura, 50 g unt, 1 lingura de mustar, 100 ml vin, sare, piper, 1 lingurita de faina.
Mod de preparare
Muschiul se taie in felii, se sareaza, se presara cu piper si se pune intr-o tigaie cu untura bine infierbantata, prajindu-se pe foc iute pe ambele parti.
Dupa ce s-au rumenit, feliile de carne se scot intr-o cratita si se acopera cu capac, iar in tigaie se presara faina, se stinge cu vin si cu 200 ml supa de oase sau apa, se pune si mustarul si se da in 2—3 clocote, dupa care se strecoara sosul peste carne si se mai fierb impreuna pana ce carnea se face frageda.
Se serveste cu cartofi si sosul preparat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :