FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 891
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gusa de curcan umpluta cu carne de porc si ficat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Gusa de curcan umpluta cu carne de porc si ficat

 Q:   Intreaba despre Gusa de curcan umpluta cu carne de porc si ficat       
Gusa de curcan umpluta cu carne de porc si ficatIngrediente

1 guşă de curcan, 300 g carne de porc sau ficat, 2-3 cepe, 50 g untură, 100 g franzelă, 100 g slănină, sare, piper.


Mod de preparare

Tocătura se prepară din ficat de porc sau de pasăre, sau numai din carne de porc. Se taie ceapa în felii şi se căleşte împreună cu slănina (fără să se prăjească prea tare). Se lasă să se răcească, după care se adaugă ficatul sau carnea şi se trec de două ori prin maşina de tocat carne, a doua oară împreună cu miez de franzelă înmuiat în lapte şi bine stors. Se amestecă, se potriveşte de sare, piper, se pot adăuga şi 1-2 ouă, 1 lingură de pătrunjel tăiat mărunt şi dacă este posibil şi cateva ciuperci tăiate fin şi înăbuşite cu puţin unt.

Guşa se curăţă bine, se spală în mai multe ape, se umple cu compoziţia preparată, după care se coase, se aşază într-o tigaie cu untură şi cateva felii de legume şi se introduce în cuptorul potrivit de încălzit între timp, guşa se întoarce, iar în tigaie se adaugă puţină apă, să nu se ardă legumele şi nici grăsimea. Se serveşte tăiată în felii, (avand grijă să se scoată aţa), cu garnitură de piure de cartofi.


Tag-uri: gusa, curcan, carne de porc



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 23 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :