FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 871
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Carne la tigaie

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Carne la tigaie

 Q:   Intreaba despre Carne la tigaie       
Carne la tigaieLa tigaie se prajeste carnea macra. Aceasta se taie in bucati marunte sau in felii subtiri, transversal pe directia fibrelor, se pune in tigaie cu putina grasime (un strat de circa 1 mm) . Se prajeste in 10—20 min, dupa care se serveste imediat; altfel, daca se raceste se intareste, iar daca se mai tine pe foc sau in tigaie la cald, carnea se intareste si se innegreste.


Tag-uri: carne, tigaie, grasime



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :