FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,071
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba cu carne de porc afumata si salata verde din Ardeal

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba cu carne de porc afumata si salata verde din Ardeal

 Q:   Intreaba despre Ciorba cu carne de porc afumata si salata verde din Ardeal       
Ciorba cu carne de porc afumata si salata verde din ArdealIngrediente :

Carne de porc afumată 500 g, oase de porc afumate 1 kg, salată verde1 700 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, făină 25 g, smântână 200 g, oţet 9° 40 ml sau lămâie 100 g, verdeaţă 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Carnea se taie bucăţi, iar oasele se sparg şi se pun împreună la fiert în apă rece. După ce carnea a fiert, se strecoară supa şi se pun în supă bucăţile de carne. Se adaugă ceapa tocată şi călită în ulei şi salata tăiată ştraifuri. Se amestecă făina cu smântână, se subţiază cu supă rece şi se toarnă în ciorbă. Se potriveşte gustul cu oţet sau zeamă de lămâie şi sare, iar la sfârsit se presară cu verdeaţă tocată.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, porc, salata, carne, ardeal



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :