Statistics:
Visits: 907 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carnati de casa
Q: | Intreaba despre Carnati de casa |
Ingrediente:
Carne de porc 1,5 kg, slănină 500 g, usturoi 25 g, boia de ardei dulce 5 g, coreandru 5 g, supă de oase 300 ml, piper 5 g, sare, maţe de oaie.
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie în bucăţi şi se trece prin maşina de tocat, iar slănina se taie cuburi. Se amestecă apoi carnea cu slănina, supa de oase, mujdeiul de usturoi şi condimentele măcinate. Cu această compoziţie se umplu maţele, se lasă carnaţii să se zvante, se pun în afumătoare, la un fum cald, pană ce carnea se coace. Se consumă fripţi la tigaie sau la grătar, cu garnituri de legume şi murături.
Carne de porc 1,5 kg, slănină 500 g, usturoi 25 g, boia de ardei dulce 5 g, coreandru 5 g, supă de oase 300 ml, piper 5 g, sare, maţe de oaie.
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie în bucăţi şi se trece prin maşina de tocat, iar slănina se taie cuburi. Se amestecă apoi carnea cu slănina, supa de oase, mujdeiul de usturoi şi condimentele măcinate. Cu această compoziţie se umplu maţele, se lasă carnaţii să se zvante, se pun în afumătoare, la un fum cald, pană ce carnea se coace. Se consumă fripţi la tigaie sau la grătar, cu garnituri de legume şi murături.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :