FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,064
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de porc cu prune uscate- din Ardeal

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de porc cu prune uscate- din Ardeal

 Q:   Intreaba despre Ciorba de porc cu prune uscate- din Ardeal       
Ciorba de porc cu prune uscate- din ArdealIngrediente:

Carne de porc 400-500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ulei 50 g, prune uscate 300 g, făină 220 g, unt 40 g, ouă 2 buc, smântână 200 g, oţet-9° 40 ml, pătrunjel verde 1 leg. sare.

Mod de preparare:

Carnea de porc se taie bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte ceapa tocată şi zarzavatul tăiat julien. Se sting cu apă şi se pun la fiert împreună cu carnea. Din 200 g făină, unt şi ouă se prepară o cocă moale, din care se fac găluşte de mărimea unei alune, ce se fierb în ciorbă. Prunele se ţin câteva ore în apă şi se adaugă la ciorbă în momentul în care carnea este aproape gata. Restul de 20 g făină se amestecă cu smântână şi se pune în ciorbă. Se potriveşte- gustul cu oţet şi sare, iar la servit se presară verdeaţă.


Tag-uri: ciorba, prune uscate, smantana, verdeata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :