Statistics:
Visits: 963 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors cu carne de porc afumata - din Ardeal
Q: | Intreaba despre Bors cu carne de porc afumata - din Ardeal |
Ingrediente :
Carne de porc afumată 400-500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjei 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, cartofi 200 g, bulion de tomate 25 g, usturoi 20 g, smântână 150 g, ouă 1 buc, borş de putină 1 1, verdeaţă 1 leg, cimbru 1 fir, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare. Ceapa şi zarzavatul de supă se taie julien, se călesc în ulei, se sting cu bulion desfăcut în apă, se adaugă cimbru şi mujdei de usturoi şi se pun în oala cu carne. Se pun cartofii tăiaţi cuburi şi borşul fiert separat. Când carnea este fiartă, se adaugă smântâna amestecată cu gălbenuşul de ou şi se potriveşte gustul de sare. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc afumată 400-500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjei 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, cartofi 200 g, bulion de tomate 25 g, usturoi 20 g, smântână 150 g, ouă 1 buc, borş de putină 1 1, verdeaţă 1 leg, cimbru 1 fir, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare. Ceapa şi zarzavatul de supă se taie julien, se călesc în ulei, se sting cu bulion desfăcut în apă, se adaugă cimbru şi mujdei de usturoi şi se pun în oala cu carne. Se pun cartofii tăiaţi cuburi şi borşul fiert separat. Când carnea este fiartă, se adaugă smântâna amestecată cu gălbenuşul de ou şi se potriveşte gustul de sare. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :