Statistics:
Visits: 2,232 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de macris din Ardeal
Q: | Intreaba despre Ciorba de macris din Ardeal |
Ingrediente :
Carne de porc afumată 500 g, oase de porc afumate 1 kg, orez 50 g, măcriş 500 g, ulei 50 g, smântână 200 g, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi, iar oasele se sparg şi se pun împreună la fiert în apă rece. După ce carnea este fiartă, se strecoară ciorba în alt vas şi se adaugă bucăţile de carne. Măcrişul se taie ştraifuri şi se căleşte în ulei. Orezul se fierbe separat. Se pune orezul, măcrişul şi smântâna în ciorbă, se fierbe 10 minute şi se potriveşte gustul cu sare.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Carne de porc afumată 500 g, oase de porc afumate 1 kg, orez 50 g, măcriş 500 g, ulei 50 g, smântână 200 g, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi, iar oasele se sparg şi se pun împreună la fiert în apă rece. După ce carnea este fiartă, se strecoară ciorba în alt vas şi se adaugă bucăţile de carne. Măcrişul se taie ştraifuri şi se căleşte în ulei. Orezul se fierbe separat. Se pune orezul, măcrişul şi smântâna în ciorbă, se fierbe 10 minute şi se potriveşte gustul cu sare.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :