FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,209
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba cu carne de porc afumat din Ardeal

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba cu carne de porc afumat din Ardeal

 Q:   Intreaba despre Ciorba cu carne de porc afumat din Ardeal       
Ciorba cu carne de porc afumat din ArdealIngrediente :

Carne de porc afumată 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, roşii în bulion (conservă) 350 g, fidea 100 g, usturoi 15 g, cimbru, sare.

Mod de preparare :

Carnea de porc afumată se taie bucăţi şi se pune la fiert. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă zarzavatul de supă dat pe răzătoare (julien) şi se călesc împreună. Când carnea este pe jumătate fiartă, se pune în ciorbă zarzavatul, se adaugă roşiile opărite şi trecute prin sită sau pasoar, cimbrul, mujdeiul de usturoi, sare. După 20 minute se pune fideaua fiartă separat şi se lasă vasul pe foc până ce carnea este fiartă.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, porc, carne, ardeal, reteta



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :