Statistics:
Visits: 1,270 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba cu carne de porc afumat din Ardeal
Q: | Intreaba despre Ciorba cu carne de porc afumat din Ardeal |
Ingrediente :
Carne de porc afumată 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, roşii în bulion (conservă) 350 g, fidea 100 g, usturoi 15 g, cimbru, sare.
Mod de preparare :
Carnea de porc afumată se taie bucăţi şi se pune la fiert. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă zarzavatul de supă dat pe răzătoare (julien) şi se călesc împreună. Când carnea este pe jumătate fiartă, se pune în ciorbă zarzavatul, se adaugă roşiile opărite şi trecute prin sită sau pasoar, cimbrul, mujdeiul de usturoi, sare. După 20 minute se pune fideaua fiartă separat şi se lasă vasul pe foc până ce carnea este fiartă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Carne de porc afumată 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, roşii în bulion (conservă) 350 g, fidea 100 g, usturoi 15 g, cimbru, sare.
Mod de preparare :
Carnea de porc afumată se taie bucăţi şi se pune la fiert. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă zarzavatul de supă dat pe răzătoare (julien) şi se călesc împreună. Când carnea este pe jumătate fiartă, se pune în ciorbă zarzavatul, se adaugă roşiile opărite şi trecute prin sită sau pasoar, cimbrul, mujdeiul de usturoi, sare. După 20 minute se pune fideaua fiartă separat şi se lasă vasul pe foc până ce carnea este fiartă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :