Statistics:
Visits: 820 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de miel I
Q: | Intreaba despre Bors de miel I |
Ingrediente :
Carne de miel (cap si piept) 400-500 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, borş de putină 1, ceapă verde 2 leg, ulei 50 g, orez 50 g, pătrunjel verde 1 leg, leuştean verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Morcovii şi ţelina se taie julien, ceapa se toacă mărunt si se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert o jumătate de oră, se adaugă carnea de miel după ce a fost curăţată de pieliţe şi tăiată bucăţi. Ceapa verde se taie mărunt şi se căleşte în ulei. Orezul se fierbe separat. Când carnea este aproape gata, se adaugă borşul de putină după ce a fost fiert separat, ceapa călită şi orezul şi se mai fierb împreună 10-15 min. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare şi se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa imagini : freeschoolclipart.com
Carne de miel (cap si piept) 400-500 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, borş de putină 1, ceapă verde 2 leg, ulei 50 g, orez 50 g, pătrunjel verde 1 leg, leuştean verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Morcovii şi ţelina se taie julien, ceapa se toacă mărunt si se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert o jumătate de oră, se adaugă carnea de miel după ce a fost curăţată de pieliţe şi tăiată bucăţi. Ceapa verde se taie mărunt şi se căleşte în ulei. Orezul se fierbe separat. Când carnea este aproape gata, se adaugă borşul de putină după ce a fost fiert separat, ceapa călită şi orezul şi se mai fierb împreună 10-15 min. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare şi se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :