Statistics:
Visits: 879 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Miel cu usturoi
Q: | Intreaba despre Miel cu usturoi |
Ingrediente :
Carne de miel 750 g, ceapă 150 g, ulei 100 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, vin 100 ml, usturoi 30 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se porţionează, se condimentează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, se adaugă făina, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă circa jumătate de oră. Se pasează sosul peste bucăţile de carne, se adaugă mujdeiul de usturoi, sarea şi vinul şi se dă vasul la cuptor pentru 25 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de miel 750 g, ceapă 150 g, ulei 100 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, vin 100 ml, usturoi 30 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se porţionează, se condimentează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, se adaugă făina, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă circa jumătate de oră. Se pasează sosul peste bucăţile de carne, se adaugă mujdeiul de usturoi, sarea şi vinul şi se dă vasul la cuptor pentru 25 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :