Statistics:
Visits: 868 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sarmale din carne de miel in foi de vita
Q: | Intreaba despre Sarmale din carne de miel in foi de vita |
Ingrediente :
Carne de miel 500 g, ceapă ,200 g, ulei 10 g, orez 150 g, făină 30 g, suc de roşii 200 ml, lămaie 100 g, smântână 250 g, verdeaţă 2 leg, foi de viţă 1 kg, supă, de oase 200 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se dă prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei şi se amestecă cu carnea, sarea şi piperul. Orezul se fierbe separat şi se adaugă la carne. Frunzele de viţă trebuie să fie tinere. Ele se opăresc, se formează sărmăluţele de carne arătată mai sus şi se aşează într-o cratiţă. Se toarnă pe deasupra supa de oase şi se dau la fiert la cuptor. Când sunt fierte pe jumătate, se amestecă smântână, făina, sucul de roşii, zeama de lămaie şi verdeaţa, se toarnă peste sarmale şi se mai fierb circa o oră.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de miel 500 g, ceapă ,200 g, ulei 10 g, orez 150 g, făină 30 g, suc de roşii 200 ml, lămaie 100 g, smântână 250 g, verdeaţă 2 leg, foi de viţă 1 kg, supă, de oase 200 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se dă prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei şi se amestecă cu carnea, sarea şi piperul. Orezul se fierbe separat şi se adaugă la carne. Frunzele de viţă trebuie să fie tinere. Ele se opăresc, se formează sărmăluţele de carne arătată mai sus şi se aşează într-o cratiţă. Se toarnă pe deasupra supa de oase şi se dau la fiert la cuptor. Când sunt fierte pe jumătate, se amestecă smântână, făina, sucul de roşii, zeama de lămaie şi verdeaţa, se toarnă peste sarmale şi se mai fierb circa o oră.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :