Statistics:
Visits: 914 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Miel cu spanac
Q: | Intreaba despre Miel cu spanac |
Ingrediente :
Carne de miel 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, făină 50 g, spanac 1,5 kg, lămaie 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se taie bucăţi, cate 3-4 la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, se adaugă ceapa şi se călesc impreună, se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă circa 30 min. Se pasează sosul peste carne şi se lasă să fiarbă la un foc domol timp de 20 min. Spanacul se curăţă, se spală în mai multe ape şi se fierbe 15 min. în apă cu sare. Se scurge, se taie ştraifuri şi se adaugă la carne. Se potriveşte gustul cu piper, sare şi zeamă de lămaie şi se mai fierbe circa 15 min.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de miel 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, făină 50 g, spanac 1,5 kg, lămaie 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se taie bucăţi, cate 3-4 la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, se adaugă ceapa şi se călesc impreună, se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă circa 30 min. Se pasează sosul peste carne şi se lasă să fiarbă la un foc domol timp de 20 min. Spanacul se curăţă, se spală în mai multe ape şi se fierbe 15 min. în apă cu sare. Se scurge, se taie ştraifuri şi se adaugă la carne. Se potriveşte gustul cu piper, sare şi zeamă de lămaie şi se mai fierbe circa 15 min.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :