Statistics:
Visits: 774 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sarmale din carne de miel in foi de stevie
Q: | Intreaba despre Sarmale din carne de miel in foi de stevie |
Ingrediente :
Carne de miel 500 g, ulei 100 g, ceapă 125 g, orez 150 g, ştevie 2,5 kg, mărar 50 g, borş de putină 1 l, smântână 300 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se dă prin maşina de tocat, se amestecă cu ceapa tocată şi călită în ulei, orezul fiert separat, mărarul verde tocat şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Ştevia se curăţă de cozi, se spală în mai multe ape, apoi se opăreşte. Se formează sărmăluţele, care se aşează într-o cratiţă, se toarnă pe deasupra borşul şi se pun la fiert. După ce au dat în fiert, se dă cratiţă la cuptor timp de circa 2 ore. La servit se adaugă smântână la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de miel 500 g, ulei 100 g, ceapă 125 g, orez 150 g, ştevie 2,5 kg, mărar 50 g, borş de putină 1 l, smântână 300 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se dă prin maşina de tocat, se amestecă cu ceapa tocată şi călită în ulei, orezul fiert separat, mărarul verde tocat şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Ştevia se curăţă de cozi, se spală în mai multe ape, apoi se opăreşte. Se formează sărmăluţele, care se aşează într-o cratiţă, se toarnă pe deasupra borşul şi se pun la fiert. După ce au dat în fiert, se dă cratiţă la cuptor timp de circa 2 ore. La servit se adaugă smântână la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :