Statistics:
Visits: 763 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Miel cu jarhon
Q: | Intreaba despre Miel cu jarhon |
Ingrediente :
Carne de miel 750 g, ulei 100 g, ceapă verde 4 leg, mărar verde 4 leg, pătrunjel verde 4 leg, jarhon 2 leg, făină 25 g, bulion de tomate 25 g, lămaie 100 g, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi, cate 3-4 la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. Se presară făina peste carne, se adaugă verdeţurile curăţate de cotoare şi tăiate în bucăţi mai mari. Jarhonul se curăţă de cotoare, se opăreşte în apă clocotită, se scurge, se taie bucăţi ceva mai mari şi se pune în cratiţa cu carne. Se adaugă bulionul desfăcut în apă, se potriveşte gustul cu sare şi se fierbe, până ce sosul scade. La sfarşit se pun pe deasupra felii de lămaie curăţate de coajă şi se mai fierbe cateva minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de miel 750 g, ulei 100 g, ceapă verde 4 leg, mărar verde 4 leg, pătrunjel verde 4 leg, jarhon 2 leg, făină 25 g, bulion de tomate 25 g, lămaie 100 g, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi, cate 3-4 la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. Se presară făina peste carne, se adaugă verdeţurile curăţate de cotoare şi tăiate în bucăţi mai mari. Jarhonul se curăţă de cotoare, se opăreşte în apă clocotită, se scurge, se taie bucăţi ceva mai mari şi se pune în cratiţa cu carne. Se adaugă bulionul desfăcut în apă, se potriveşte gustul cu sare şi se fierbe, până ce sosul scade. La sfarşit se pun pe deasupra felii de lămaie curăţate de coajă şi se mai fierbe cateva minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :