Statistics:
Visits: 854 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de miel II
Q: | Intreaba despre Bors de miel II |
Ingrediente :
Carne de miel 400-500 g, ceapă verde 2 leg, orez 50 g, ulei 50 g, ouă 1 buc. borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean verde 2 leg, ţelină verde 2-3 frunze, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare şi îndată ce a dat în fiert, se spumează cât este nevoie. Orezul se alege, se spală, se scurge şi se adaugă la carne, împreună cu ceapa verde tocată mărunt şi călită în ulei şi se continuă fierberea, până ce carnea este fiartă. Borşul de putină se fierbe separat, gălbenuşul se amestecă în puţină supă rece, iar pătrunjelul verde şi leuşteanul se toacă mărunt şi se adaugă la borş. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare şi se presară cu frunze de ţelină tocate mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Carne de miel 400-500 g, ceapă verde 2 leg, orez 50 g, ulei 50 g, ouă 1 buc. borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean verde 2 leg, ţelină verde 2-3 frunze, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare şi îndată ce a dat în fiert, se spumează cât este nevoie. Orezul se alege, se spală, se scurge şi se adaugă la carne, împreună cu ceapa verde tocată mărunt şi călită în ulei şi se continuă fierberea, până ce carnea este fiartă. Borşul de putină se fierbe separat, gălbenuşul se amestecă în puţină supă rece, iar pătrunjelul verde şi leuşteanul se toacă mărunt şi se adaugă la borş. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare şi se presară cu frunze de ţelină tocate mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :