FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 787
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de miel II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de miel II

 Q:   Intreaba despre Bors de miel II       
Bors de miel IIIngrediente :

Carne de miel 400-500 g, ceapă verde 2 leg, orez 50 g, ulei 50 g, ouă 1 buc. borş de putină 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean verde 2 leg, ţelină verde 2-3 frunze, sare.

Mod de preparare :

Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare şi îndată ce a dat în fiert, se spumează cât este nevoie. Orezul se alege, se spală, se scurge şi se adaugă la carne, împreună cu ceapa verde tocată mărunt şi călită în ulei şi se continuă fierberea, până ce carnea este fiartă. Borşul de putină se fierbe separat, gălbenuşul se amestecă în puţină supă rece, iar pătrunjelul verde şi leuşteanul se toacă mărunt şi se adaugă la borş. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare şi se presară cu frunze de ţelină tocate mărunt.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: bors, miel, ulei, orez, reteta



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :