Statistics:
Visits: 930 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Miel cu fasole verde
Q: | Intreaba despre Miel cu fasole verde |
Ingrediente :
Carne de miel 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, făină 40 g, bulion de tomate 25 g, roşii 300 g, verdeaţă 1 leg, fasole verde 1,5 Kg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe şi grăsime, se taie în bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, se adaugă ceapa tocată şi se călesc impreună cateva minute. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min., se pasează sosul printr-o sită sau pasoar. Se pune carnea în sos şi se lasă să mai fiarbă 20 min. la foc domol. Fasolea se curăţă de capete şi aţe, se taie în bucăţi de 4-5 cm, se spală, se fierbe în apă cu sare, se scurge, se adaugă la carne şi se mai fierb împreună 10 min.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de miel 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, făină 40 g, bulion de tomate 25 g, roşii 300 g, verdeaţă 1 leg, fasole verde 1,5 Kg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe şi grăsime, se taie în bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, se adaugă ceapa tocată şi se călesc impreună cateva minute. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min., se pasează sosul printr-o sită sau pasoar. Se pune carnea în sos şi se lasă să mai fiarbă 20 min. la foc domol. Fasolea se curăţă de capete şi aţe, se taie în bucăţi de 4-5 cm, se spală, se fierbe în apă cu sare, se scurge, se adaugă la carne şi se mai fierb împreună 10 min.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :