Statistics:
Visits: 968 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Miel cu verdeturi
Q: | Intreaba despre Miel cu verdeturi |
Ingrediente :
Carne de miel 750 g, ceapă verde 500 g, mărar verde 5 leg, pătrunjel verde 5 leg, usturoi verde 3 leg, ulei 150 g, roşii 1 kg, smântână 200 g, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se înăbuşete verdeţurile tocate mărunt, se sting cu roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se adaugă bucăţile de carne şi apă şi se fierbe circa 25 min. Când mincarea este aproape gata, se adaugă smântână, în care s-a desfăcut făina şi se mai fierbe circa 15 min. La sfarşit se mai potriveşte o dată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de miel 750 g, ceapă verde 500 g, mărar verde 5 leg, pătrunjel verde 5 leg, usturoi verde 3 leg, ulei 150 g, roşii 1 kg, smântână 200 g, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se înăbuşete verdeţurile tocate mărunt, se sting cu roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se adaugă bucăţile de carne şi apă şi se fierbe circa 25 min. Când mincarea este aproape gata, se adaugă smântână, în care s-a desfăcut făina şi se mai fierbe circa 15 min. La sfarşit se mai potriveşte o dată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :