Statistics:
Visits: 847 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa din oase de vaca
Q: | Intreaba despre Supa din oase de vaca |
Se prepară ca şi Supa cu rasol de vaca, cu deosebirea că oasele se opăresc, punandu-se intr-o oală cu apă, la foc cât mai tare. Opărirea trebuie făcută repede, deoarece dacă oasele stau mult timp in apă la opărit se pierde din tăria supei şi din grăsime. După ce s-au opărit, se spală oasele şi oala şi se pun la fiert cu apă. După primul clocot se spumuieşte supa până nu mai apare spumă deloc.
Se adaugă o parte din sare, se acoperă cu un capac, pentru ca supa să nu scadă prea mult; totuşi trebuie lăsată o mică deschizătură antr-o parte, pe unde să iasă aburul, altfel supa iese albicioasă. Se lasă să fiarbă la foc potrivit 3-4 ore, in clocote mici. După 2 ore de fierbere se adaugă legumele, iar inainte de strecurare supa se potriveşte de sare. Se serveşte cu diverse garnituri sau poate fi folosită la prepararea altor supe sau sosuri şi mancăruri.
Se adaugă o parte din sare, se acoperă cu un capac, pentru ca supa să nu scadă prea mult; totuşi trebuie lăsată o mică deschizătură antr-o parte, pe unde să iasă aburul, altfel supa iese albicioasă. Se lasă să fiarbă la foc potrivit 3-4 ore, in clocote mici. După 2 ore de fierbere se adaugă legumele, iar inainte de strecurare supa se potriveşte de sare. Se serveşte cu diverse garnituri sau poate fi folosită la prepararea altor supe sau sosuri şi mancăruri.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :