FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 781
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Muschi de vaca vanatoresc cu galuste de franzela

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Muschi de vaca vanatoresc cu galuste de franzela

 Q:   Intreaba despre Muschi de vaca vanatoresc cu galuste de franzela       
Muschi de vaca vanatoresc cu galuste de franzelaIngrediente

1 muschi de vaca sau 600 g carne macra, 100 g untura, 2-3 cepe, 200 g legume, 100 g slanina afumata, 1 lingura de mustar, 1 foaie de dafin, 1 lingura de faina, otet, sare, piper.

Mod de preparare

Carnea se impaneaza cu slanina afumata, se sareaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu untura incinsa, rumenindu-se pe toate partile, apoi se scoate in alt vas. In untura ramasa se calesc ceapa si legumele taiate felii, se adauga faina si se mai calesc impreuna.

Cand incep sa se rumeneasca se sting cu otet si cu supa de oase sau apa calda, se adauga mustar, foaie de dafin, carnea prajita si se continua fierberea pana carnea devine frageda.

Se scoate carnea din sos, se raceste putin, se taie in felii, se aseaza intr-o cratita si deasupra se strecoara sosul, pasand bine ca sa treaca toate componentele.

Se serveste cu ganitura de galuste de franzela au cu macaroane.


Tag-uri: vaca, galuste, franzela



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :