Statistics:
Visits: 789 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Muschi de vaca vanatoresc cu galuste de franzela
Q: | Intreaba despre Muschi de vaca vanatoresc cu galuste de franzela |
Ingrediente
1 muschi de vaca sau 600 g carne macra, 100 g untura, 2-3 cepe, 200 g legume, 100 g slanina afumata, 1 lingura de mustar, 1 foaie de dafin, 1 lingura de faina, otet, sare, piper.
Mod de preparare
Carnea se impaneaza cu slanina afumata, se sareaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu untura incinsa, rumenindu-se pe toate partile, apoi se scoate in alt vas. In untura ramasa se calesc ceapa si legumele taiate felii, se adauga faina si se mai calesc impreuna.
Cand incep sa se rumeneasca se sting cu otet si cu supa de oase sau apa calda, se adauga mustar, foaie de dafin, carnea prajita si se continua fierberea pana carnea devine frageda.
Se scoate carnea din sos, se raceste putin, se taie in felii, se aseaza intr-o cratita si deasupra se strecoara sosul, pasand bine ca sa treaca toate componentele.
Se serveste cu ganitura de galuste de franzela au cu macaroane.
1 muschi de vaca sau 600 g carne macra, 100 g untura, 2-3 cepe, 200 g legume, 100 g slanina afumata, 1 lingura de mustar, 1 foaie de dafin, 1 lingura de faina, otet, sare, piper.
Mod de preparare
Carnea se impaneaza cu slanina afumata, se sareaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu untura incinsa, rumenindu-se pe toate partile, apoi se scoate in alt vas. In untura ramasa se calesc ceapa si legumele taiate felii, se adauga faina si se mai calesc impreuna.
Cand incep sa se rumeneasca se sting cu otet si cu supa de oase sau apa calda, se adauga mustar, foaie de dafin, carnea prajita si se continua fierberea pana carnea devine frageda.
Se scoate carnea din sos, se raceste putin, se taie in felii, se aseaza intr-o cratita si deasupra se strecoara sosul, pasand bine ca sa treaca toate componentele.
Se serveste cu ganitura de galuste de franzela au cu macaroane.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :