FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,106
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Aspic fara gelatina - sos aspic

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Aspic fara gelatina - sos aspic

 Q:   Intreaba despre Aspic fara gelatina - sos aspic       
Aspic fara gelatina - sos aspicIngrediente:

Oase de viţel sau mânzat 2 kg, şorici de porc 500 g, carne de vacă (macră) 150 g, ouă 2 buc, morcovi şi ţelină 200 g, oţet 9° 20 ml, vin 50 ml, piper, sare.

Cum se prepara:

Se aleg oase de la încheieturi, se sparg şi se pun la fiert în apă cu sare. Se adaugă şoriciul ce a fost opărit bine şi se fierb circa 10 ore la un foc domol. Când supa este bine legată, se strecoară şi se degresează. Carnea de vacă (macră) se trece prin maşina de tocat şi se pune într-un vas împreună cu zarzavatul de supă, albuşurile de ou, oţetul, vinul şi boabele de piper. Se adaugă un pahar cu apă şi se amestecă cu un tel. Peste această compoziţie se toarnă încet supa de oase, amestecându-se cu telul. Se pune vasul la foc şi se amestecă în continuare şi după ce supa a dat în fiert, iar carnea şi albuşul s-au ridicat deasupra. Se fierbe la un foc domol, până ce aspicul se leagă bine. Se strecoară aspicul printr-e etamină, se toarnă în recipicaţi mai mici, ce se pun la rece si se foloseşte pe măsura nevoilor.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: sos aspic, sorici de porc, vin, otet, telina, supa de oase



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :