FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 807
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Antricot de vaca cu ceapa la tigaie

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Antricot de vaca cu ceapa la tigaie

 Q:   Intreaba despre Antricot de vaca cu ceapa la tigaie       
Antricot de vaca cu ceapa la tigaieIngrediente

900 g antricot de vaca, 500 g ceapa, 30 g faina, 120 g untura, 2 g boia, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper.

Mod de preparare

Se taie antricoatele in felii, se bat putin, iar vinele si pielitele se cresteaza. Se sareaza, se trec prin faina si se pun la prajit intr-o tigaie cu untura incinsa.

Dupa ce s-au prajit pe ambele parti se scot in alt vas, iar in untura ramasa se caleste ceapa taiata foarte subtire.

Se adauga boia de ardei si se stinge cu supa de oase sau cu apa calda, se pun antricoatele in acest sos si se fierb impreuna 30—40 min. Se servesc cu garnitura de cartofi fierti si cu muraturi.


Tag-uri: antricot, vaca, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :